Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Filme de 5 secunde

Fotografii, in abundenta

Iată cum arată tipărite toate imaginile încărcate pe Flickr într-o singură zi. Imaginea de mai sus reprezintă instalația artistică “Photography...

Continuare...


Powered by

Filme de 5 secunde

Sorin Tudorde @
17 August 2011

Da, filme de doar cinci secunde. Și mult umor.

“Regulile sunt simple: două secunde pentru titlul de început, cinci secunde pentru film, o secundă pentru titlul de final. Dacă nu te poți încadra în aceste limite, putem doar presupune că nu ești prea amuzant la petreceri.”

Ideea filmelor de cinci secunde aparține Brian Firenzi, cel care a pus-o în practică în primăvara anului 2005, “după ce a fost dezamăgit de atât de multe filme de 5400 secunde”.

În acest moment pe 5 Second Films puteți viziona peste 700 de filme. Distracție plăcută în continuare. 🙂

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.