Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Fiecare trebuie să se ardă singur, să greșească singur”

Despre dragoste și păcate

Se spune că unii oameni sunt sortiți să facă aceleași greșeli în dragoste. Iar și iar… Nu vă grăbiți să-i...

Continuare...


Powered by

“Fiecare trebuie să se ardă singur, să greșească singur”

Sorin Tudorde @
22 September 2014

Despre viață, cu înțelepciune.

“Viața asta te saltă și te coboară, te aruncă-n apă, te ia de acolo și te târăște în foc, și nici n-ai timp să înțelegi. Te întrebi mai târziu – mintea îți vine la urmă de tot, dacă-ți vine -, dar n-are haz. Fiecare trebuie să se ardă singur, să greșească singur. Mă gândesc uneori că, dacă ar fi să se transforme și mutra în funcție de faptele noastre, atunci unii n-am avea dreptul să umblăm în două picioare, ci în patru, și cât mai aproape de pământ. Și n-am avea ochi, mai mult ca sigur, că de atâtea ori ne-am purtat de parcă nu i-am fi avut, de parcă pe umeri am fi avut o oală cu supă sau un cuier.”

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Augustin Buzura (n. 22 septembrie 1938),
Fețele tăcerii

intelepciune

(foto)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri