Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fidel durerii mele

Pădurea (shakespeariană)

De-a lungul veacurilor,natura a avut o puternică  influenţă asupra marilor creatori, a stârnit poeţii şi a stimulat dramaturgii. De la Beowulf...

Continuare...


Powered by

Autor: Bodea Emanuel

Fidel durerii mele

Bodea Emanuel11 February 2016

M-am întrebat mereu… de ce oameni îşi spun unii altora durerile?

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Poate că astfel ele devin mai mici şi sunt mai uşor de purtat, iar pe moment pot chiar să dispară. Și totuşi, o durere, odată destăinuită, va cere ca procedura să fie repetată, devenind astfel un viciu.

Dar cel cu adevărat puternic îşi pastrează durerea în sine şi chiar dacă îl doare, ea este un act genezic, dând naştere la noi lumi şi la alte înţelesuri.

Iar astfel şi eu aleg să rămân fidel durerii mele până la capăt.

durere

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Bodea Emanuel

Bodea Emanuel

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

    Comentarii
  1. popescu

    Aleg sa raman fidel durerii mele...daca m- as tanguilumii intregi la ce mi-ar folosi???

Comentează

Parteneri