Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fetele: noul sezon

Dragos Stanomir a castigat Creative Arts Emmy 2012

O premieră pentru cinematografia românească. Dragoş Stanomir a câştigat un premiu Creative Arts Emmy, la gala care a avut loc...

Continuare...


Powered by

Fetele: noul sezon

WebCulturade @
8 February 2013

Sezonul al doilea al serialului Fetele (Girls) va avea premiera la HBO sâmbătă, 9 februarie, de la ora 20:30.

Scenarista, regizoarea și actrița Lena Dunham revine în februarie cu cel de-al doilea sezon al serialului laureat cu Emmy și două Globuri de Aur. Axat pe aventurile urbane ale unui grup de femei în vârstă de 20 și ceva de ani, serialul îi are drept protagoniști pe Hannah Horvath (Dunham), prietenele sale, foștii prieteni, iubiții şi foștii iubiți. Hannah, Marnie, Jessa și Shoshanna au parte de noi bucurii și dezamăgiri în sezonul al doilea al serialului Fetele / Girls.

La ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur, Lena Dunham a primit premiul pentru cea mai bună actriţă într-un serial de comedie, iar Fetele / Girls a primit titlul de cel mai bun serial de comedie. Pe lângă Dunham, care joacă rolul lui Hannah, distribuţia serialului îi cuprinde pe Allison Williams în rolul lui Marnie, fosta colegă de cameră a lui Hannah, Jemima Kirke în rolul proaspăt căsătoritei Jessa; Zosia Mamet în rolul Shoshanna, care începe cel de-al doilea sezon evitându-l pe Ray (Alex Karpovsky) şi Adam Driver în rolul lui Adam.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20:30, HBO va difuza un episod din sezonul al doilea al serialului. Odată cu premiera de sâmbăta, va avea loc și prima experiență interactivă HBO Connect, care permite accesul telespectatorilor la informații din culisele programelor preferate, chiar în momentul vizionării. HBO Connect facilitează interacțiunea între fani și oferă conținut exclusiv pentru o serie de producții originale HBO.

Fiecare episod al sezonului al doilea din serialul “Fetele” va avea conţinut live exclusiv prin intermediul HBO Connect. Ambele sezoane ale serialului Fetele / Girls pot fi urmărite pe HBO GO.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.