Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Spotul Festivalului George Enescu este difuzat pe CNN

Jazz Hot Club de Bucharest

Trupa Hot Club de Bucharest concertează cu un repertoriu de jazz manouche la Acuarela, vineri, 26 aprilie, orele 20:00, la...

Continuare...


Powered by

Spotul Festivalului George Enescu este difuzat pe CNN

Sorin Tudorde @
30 April 2013

Festivalul George Enescu este singurul eveniment cultural internațional organizat de România care beneficiază de o astfel de vizibilitate.

Spotul Festivalului Internațional George Enescu este difuzat de prestigioasa televiziune de știri CNN în perioada 22 aprilie – 19 mai. Evenimentul este parte a unei ample campanii de promovare pe care Festivalul o desfășoară în parteneriat cu CNN, atât pe TV, cât și online, încă de la finalul anului 2012.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Spotul a fost realizat de agenţia “Eroii de Joi” (echipa care a conceput şi rebranding-ul Festivalului în 2011), formată din Ioana Gheorghiu şi Robert Blaj, respectându-se toate normele CNN.

CNN și Euronews sunt principalii partenerei media internaționali ai Festivalului George Enescu, ediția 2013. La ediţia precedentă, Euronews a acreditat și a trimis un reporter special pentru a acoperi evenimentele și a difuzat un număr de cinci reportaje din București. Cea de a XXI-a ediție a Festivalului şi Concursului Internaţional “George Enescu” se va desfășura în perioada 1-28 septembrie. Mai multe detalii pe site-ul Festivalului și pe pagina de facebook care îi este dedicată.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri