Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Festivalul de Film Victoria II

Numai tu

Numai tu… ți-ai imaginat Marea, O splendoare divină… Și-ai prefăcut Zarea, Într-o pepinieră de vină. Tu… mi-ai aruncat, astă-noapte, iubirea...

Continuare...


Powered by

Festivalul de Film Victoria II

Ina Călinde @
21 June 2014

Proiecții în aer liber, cu munții în spate și cu timpul finit înainte…

Vă amintiți de Orașul negăsit? Orașul de la poalele Munților Făgăraș, este, vara aceasta ( între 26 și 29 iunie), gazda Festivalului de Film Victoria, ediția a doua. Un eveniment inedit prin întreg conceptul, dar și prin căldura degajată de fiecare mână care contribuie, voluntar, la o bună desfășurare.

Ce poate reprezenta mai bine un întreg decât prosperitatea urbanului într-un spațiu al originilor, ce nu se poate dezlipi de natura ce l-a creat? Orașul Victoria, spațiu idilic,acceptă îmbinarea perfectă pentru tineri pasionați, dar și pentru public amator. Sunt binevenite toate vârstele ce tind a-și definitiva rosturi trăind povești străine prin film.

Proiecții în aer liber, cu munții în spate și cu timpul finit înainte… cele 4 zile de festival își merită locul în viața unui om. Fie că alegi cort, sau o cabană din munții ce stăpânesc zona, totul este în favoarea timpului petrecut pentru suflet. Festival mare, oraș mic: filme, concerte, petrecere, munte, cultură și voie bună. Cum spune Tudor Chirilă, “Ne vedem joi…” Iată și filmulețul primei ediții, ediția-pilot, dovedită un succes.

Detalii despre program, transport, împrejurimi și tot ceea ce contribuie la Victoria finală: pe victoriafilmfestival.ro și pagina de Facebook.

Festivalul-de-Film-Victoria

Despre autor

Ina Călin

| Facebook | De același autor

Suflet la 20 de ani. Sau cumulul trădarilor de ieri şi speranţelor de maine. Găsita in lupta pentru tot ce hrăneşte gândul bun.

Comentează

Parteneri