Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Festivalul de Film Victoria II

Poem empatic

Nu te mai văd nici în oglinzi de ploaie, nici în ferestre albe de poem, nici în a verii, de...

Continuare...


Powered by

Festivalul de Film Victoria II

Ina Călinde @
21 June 2014

Proiecții în aer liber, cu munții în spate și cu timpul finit înainte…

Vă amintiți de Orașul negăsit? Orașul de la poalele Munților Făgăraș, este, vara aceasta ( între 26 și 29 iunie), gazda Festivalului de Film Victoria, ediția a doua. Un eveniment inedit prin întreg conceptul, dar și prin căldura degajată de fiecare mână care contribuie, voluntar, la o bună desfășurare.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Ce poate reprezenta mai bine un întreg decât prosperitatea urbanului într-un spațiu al originilor, ce nu se poate dezlipi de natura ce l-a creat? Orașul Victoria, spațiu idilic,acceptă îmbinarea perfectă pentru tineri pasionați, dar și pentru public amator. Sunt binevenite toate vârstele ce tind a-și definitiva rosturi trăind povești străine prin film.

Proiecții în aer liber, cu munții în spate și cu timpul finit înainte… cele 4 zile de festival își merită locul în viața unui om. Fie că alegi cort, sau o cabană din munții ce stăpânesc zona, totul este în favoarea timpului petrecut pentru suflet. Festival mare, oraș mic: filme, concerte, petrecere, munte, cultură și voie bună. Cum spune Tudor Chirilă, “Ne vedem joi…” Iată și filmulețul primei ediții, ediția-pilot, dovedită un succes.

Detalii despre program, transport, împrejurimi și tot ceea ce contribuie la Victoria finală: pe victoriafilmfestival.ro și pagina de Facebook.

Festivalul-de-Film-Victoria

Despre autor

Ina Călin

| Facebook | De același autor

Suflet la 20 de ani. Sau cumulul trădarilor de ieri şi speranţelor de maine. Găsita in lupta pentru tot ce hrăneşte gândul bun.

Comentează

Parteneri