Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fericirea are chipul tău

Ramasitele timpurilor

O metaforă simbolizând “reciclarea identității noastre”: sculpturi din saci de gunoi… Artistul pakistanez Khalil Chishtee creează, din saci menajeri, pungi...

Continuare...


Inregistrare

Colaboratori

Trimite-ne un articol prin intermediul formularului de aici. Daca ne place, il publicam. La cel de al doilea articol publicat vei primi o parola personala.

Ai uitat parola?

Noua parola iti va fi trimisa pe e-mail.

Aboneaza-te gratuit

Powered by

Autor: Anca Horj

Fericirea are chipul tău

Anca Horj5 September 2016

Dacă credem că definiția fericirii se găsește într-un dicționar ne amăgim.

Lumea literelor nu reușește să lege cuvinte care să o definească. E peste puterea lor. De ce? Pentru că în cazul ei totul ține de simțire. Trebuie să o trăiești. Și chiar dacă ne pierdem timpul căutând-o în alții mai mult decât în noi, cheia sa tot noi o deținem. Păcat că uităm acest lucru. Păcat că uităm atât de repede și de ușor momentele frumoase. Și mai păcat de atât e că ne îngropăm cu regrete, suferință, răutate toate presărate cu lacrimi. Multe lacrimi. Iar fericirea o vedem doar pentru cei bogați, uitând că ea nu se găsește în mărime, cantitate, formă, culoare sau preț.

Nu există o haină “Prêt-à-porter” care să poarte numele “Fericire”. Ea este ascunsă în trup. Este acel glas de adiere de vânt. Cea care aprinde făclia stinsă. Iar când te locuiește devii mai bogat decât bogații.

fericire

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Anca Horj

Anca Horj

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.