Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Fericire

Bin Laden s-a nascut in Romania

Citim în Adevărul: “Un bărbat dintr-o comună doljeană şi-a botezat fiul după autorul atentatelor de la 11 septembrie 2001.” Și...

Continuare...


Powered by

Fericire

Sorin Tudorde @
30 July 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Mai exact: 80 de ani de fericire.

Dacă faceți parte dintre aceia care s-au săturat de diversele interpretări ale melodiei Happy a lui Pharrell William, vă rog, acordați totuși o șansă interpretării care urmează. Pentru că, zic eu, este altfel: este o parodie “interpretată” de bunicuții și bunicuțele de 80 de ani de la Isaac Retirement Village – Christchurch, Noua Zeelandă – și de personalul “azilului de bătrâni”.

Că în Noua Zeelandă un “azil de bătrâni” poate fi, de fapt, un mic orășel – și că în aceste condiții fericirea îți este mult mai la îndemână – este o altă poveste. În definitiv și Noua Zeelandă este o cu totul altă țară. Ceva mai specială. Revenind: este amuzant de urmărit și cum pensionarii au urmărit scenariul original. 🙂

fericire-1

fericire-2

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.