Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Femeia de care se îndrăgostește orice bărbat

Picturile întunericului

Încă un exemplu de creativitate. Artista Bogi Fabian reușește să picteze visuri pe pereții locuințelor: folosind vopsea fluorescentă, magia prinde contur...

Continuare...


Powered by

Femeia de care se îndrăgostește orice bărbat

Sorin Tudorde @
3 October 2013

“Fiecare femeie este Marisa, însă Marisa este una singură.”

Imaginați-vă un bărbat care vede o femeie. Și nu doar o vede, ci se și îndrăgostește. Doar că, peste un timp, femeia de care s-a îndrăgostit se transformă. Devine o cu totul altă femeie. Așa că, îndrăgostitul începe să caute explicații. Și să caute femeia de care se îndrăgostise.

“Credeam că Marisa stă la fereastră atunci când se simte liniștită și relaxată. Apoi am realizat că, de fapt, Marisa era liniștită și relaxată pentru că stătea la fereastră. Locul era cel care determina starea de spirit, nu ea. Psihologii mi-au spus că nu mai văzuseră niciodată așa ceva. Nici eu nu mai auzisem de așa ceva. După câte se pare, personalitatea Marisei era sensibilă la orice loc în care se află.”

Un film de Nacho Vigalondo.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri