Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Felicitari de dragoste

(P) Casa di Peroni – Invităm tinerii designeri să exploreze contururile eleganței

Peroni lansează o provocare pentru mințile efervescente: patru tineri designeri își vor putea expune prototipurile obiectelor imaginate de ei în...

Continuare...


Powered by

Felicitari de dragoste

Sorin Tudorde @
14 February 2012

O colecție de felicitări de dragoste de acum 100 de ani.

Cum se mărturisea iubirea în urmă cu un veac? Precum veți vedea, ideile grafice erau (destul de) puține și (cam) fixe: îngerași, flori, păsărele și, evident, puzderie de inimioare. Iar textele… ehei! Ceva de genul “Păsărele ciripesc, eu pe tine te iubesc!” sau “Floricele pe câmpii, eu te iubesc mult, să știi!”. Sigur, exagerez. Însă foarte puțin. Și, cu toate acestea, există o candoare în felicitările de atunci. Și o inocență. Poate și pentru că, la acea vreme, chiar și timpurile aveau, în felul lor, candoare și o inocență… Toate felicitările de dragoste de mai jos sunt din perioada 1900 – 1925.

Pagini: 1 2 3 4 5

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. ro

    ...frumusele foc!

Comentează

Parteneri