Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Facebook: mesaje automate în noaptea de Revelion

Cei care au mai multi prieteni pe Facebook au mai multa materie cenusie

“Un studiu realizat de BUPA Health and Wellbeing din Marea Britanie, prezentat în România de MediHelp International, indică o posibilă...

Continuare...


Powered by

Facebook: mesaje automate în noaptea de Revelion

Sorin Tudorde @
27 December 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O aplicație facebook care vă permite să transmiteți un mesaj automat prietenilor pe 31 decembrie, exact la 12:00 noaptea.

O aplicație utilă având în vedere că, exact în acel moment, mai toți ținem în mâini câte un pahar și ne-ar fi imposibil să tastăm. Și asta fără a mai pune la socoteală faptul că, din pricina numărului mare de utilizatori, internetul de pe telefoanele mobile (sau, în unele cazuri, chiar și cel fix) ar putea să meargă cam greoi.

Prin urmare, tot ce aveți de făcut este să accesați Midnight Message Delivery și să setați (astăzi sau zilele următoare) persoanele și mesajele pe care le doriți transmise automat pe 31 decembrie, la oar 12:00 noaptea. 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.