Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Expoziție personală Misha Diaconu la Mogoșoaia: Orchestra inimilor sfărâmate

Sexism

Despre femei, bărbați și, mai ales, despre tipare. Cu zâmbetul pe buze. Să începem cu un “succint grafic al evoluției”...

Continuare...


Powered by

Expoziție personală Misha Diaconu la Mogoșoaia: Orchestra inimilor sfărâmate

WebCulturade @
5 July 2013

Duminică, 7 iulie, Imbold, Galeria vă invită la expoziția personală a tinerei sculptorițe Misha Diaconu la Mogoșoaia de la orele 16:00.

Expoziția “Orchestra inimilor sfărâmate” cuprinde o serie de lucrări și instalații inspirate de muzică, teatru, senzualitate și fluiditate.

Temele abordate de Misha Diaconu surprind prin relația antitetică dintre masivitatea rece a metalului și dinamismul senzual al formei cioplite de artistă. Lucrările inspiră dinamismul unei trupe de jazz – „Pianul”, ”Trompeta”, „Tobele” și „Contrabasul” se unesc ludic într-un Big Jazz Band Dixieland, afirmă tânăra sculptoriță. Printre lucrările expuse se află și „Materie și spirit”, lucrare care a dat numele expoziției personale a artistei de la Imbold, Galeria în februarie 2013.

Unul dintre cei mai promițători sculptori români în metal, Misha Diaconu este cel mai adesea asociată cu câteva sculpturi amplasate în spații neconvenționale din București, spații expuse de obicei unui trafic intens: “Arlechinul”, expus în Piața Romană (Idelier) în perioada 2010-2011, numeroase sculpturi și instalații permanente – Atelierul de Producție, București (2011-prezent).

Despre autor

Comentează

Parteneri