Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Există întotdeauna niște valori”

Frumoasă-i orice vârstă

Cea mai frumoasă dintre toate este copilăria! zice adolescentul. El, se mai trezeşte încă printre jucării, Şi mai visează la...

Continuare...


Powered by

“Există întotdeauna niște valori”

Sorin Tudorde @
25 February 2016

Încă 60 de secunde de înțelepciune.

Oricât de coruptă ar fi o societate, să știți că există și oameni drepți. Așa cum în Sodoma și în Gomora s-au găsit și câțiva oameni drepți pe care să-i salveze Dumnezeu, în orice societate, oricât de rea, oricât de coruptă ar fi, există și asemenea oameni. Așa cum într-o societate care merge spre… analfabetism pur și simplu sau, în orice caz, spre o lipsă totală de considerație față de cultură, există și oameni de carte și niște tineri care stau tot timpul cu ochii într-o carte, în enciclopedii, în dicționare, care vor să afle, vor să știe tot ce a fost pe lumea asta. Există asemenea oameni. Din fericire, să știți că există întotdeauna niște valori.

Ileana Vulpescu

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. POPISTASU ECATERINA

    La multi ani, stimata doamna! "Arta Conversatiei" este ca o carte de rugaciuni la care, din cand in cand, revin cu evlavie. MULTUMESC!

Comentează

Parteneri