Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Există întotdeauna niște valori”

Chipuri de mesteri si mestesugari

10 meşteri – 10 ateliere. 19 – 20 mai 2012, orele 10.00 – 18.00. Muzeul Naţional al Ţăranului Român. De...

Continuare...


Powered by

“Există întotdeauna niște valori”

Sorin Tudorde @
25 February 2016

Încă 60 de secunde de înțelepciune.

Oricât de coruptă ar fi o societate, să știți că există și oameni drepți. Așa cum în Sodoma și în Gomora s-au găsit și câțiva oameni drepți pe care să-i salveze Dumnezeu, în orice societate, oricât de rea, oricât de coruptă ar fi, există și asemenea oameni. Așa cum într-o societate care merge spre… analfabetism pur și simplu sau, în orice caz, spre o lipsă totală de considerație față de cultură, există și oameni de carte și niște tineri care stau tot timpul cu ochii într-o carte, în enciclopedii, în dicționare, care vor să afle, vor să știe tot ce a fost pe lumea asta. Există asemenea oameni. Din fericire, să știți că există întotdeauna niște valori.

Ileana Vulpescu

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. POPISTASU ECATERINA

    La multi ani, stimata doamna! "Arta Conversatiei" este ca o carte de rugaciuni la care, din cand in cand, revin cu evlavie. MULTUMESC!

Comentează

Parteneri