Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Exerciții de fericire

Mesaj către un absolvent

Cu inteligență despre actualele și viitoarele hopuri din viață. Pentru a-ți desăvârși educația, ai de sărit peste o mulțime de...

Continuare...


Powered by

Exerciții de fericire

Sorin Tudorde @
25 July 2014

Șase minute de bucurie sufletească.

“India, Goa, 2011. Am zărit acestă fată pe plajă și am început să filmez. Ceva mai târziu, avea să mă zărească și ea, însă nu a spus nimic. Am continuat să privesc și să filmez aproape 20 de minute. A fost un moment special pe care am știut că mi-l voi aminti pentru multă vreme. Uneori astfel de lucruri se întâmplă. Și nu îți poți explica cum de a fost posibil. Sper ca această filmare să ajungă la ea într-o bună zi.”

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!Un film de Alexandr Melnik. Muzica: Deva Premal.

Exercitii-de-fericire

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.