Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Evaluarea online care iti spune daca ai aptitudini de SRI-ist

Nada: curajul de a te împotrivi destinului

La 11 ani a fugit de acasă. Pentru că părinții vroiau să o vândă unui viitor soț. Pentru a doua...

Continuare...


Powered by

Evaluarea online care iti spune daca ai aptitudini de SRI-ist

Sorin Tudorde @
5 November 2012

Serviciul Român de Informații te îmbie pe pagina sa de Internet. Cu o “evaluare” a aptitudinilor. Online.

“Acesta nu este un test, iar parcurgerea lui nu implică angajarea în Serviciul Român de Informații. Este un simplu instrument de evaluare generală care te poate ajuta să identifici anumite aptitudini de care instituția noastră are nevoie. Datele pe care le furnizezi nu constituie date cu caracter personal și nu vor fi utilizate în alte scopuri.”

Astfel începe testul evaluarea online de pe pagina de internet a SRI. O evaluare presărată cu întrebări și desene schițate aparent în grabă. O evaluare pe care o puteți parcurge urmând acest link. Vorba aceea: “Verificați-va zilnic cunoștințele: astăzi, vecinii”. 🙂

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. vecinadeblog

    Mie mi-a iesit ca pot aplica cu succes 🙂

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.