Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Evadarea in autoportret

Păcatul împotriva Spiritului

“Se poate afirma fără ezitare: România este pe primul loc în ce privește prostia Inteligenței sale… Faptul că Securitatea a...

Continuare...


Powered by

Evadarea in autoportret

Sorin Tudorde @
24 July 2012

“Caut sens acolo unde alții doresc să arate doar absurdul și pustietatea.”

Pe 26 iunie, Julie de Waroquier a împlinit 23 de ani. Îndrăgostită de filozofie și, în egală măsură de fotografie, a început să exploreze universul fotografiei digitale în 2008. Iar astăzi este deja un artist multipremiat.

“În fotografiile mele încerc să suprind visul, misterul, supriza. Fiecare fotografie este o încercare de a curpinde un vis pe cale de a deveni realitate. Îmi îndrept semnele de întrebare către lume, arătând tot ceea ce societatea noastră refuză, tot ceea ce ține de poveste și visare și face parte integrantă din realitățile fiecăruia. Și caut sens acolo unde alții doresc să arate doar absurdul și pustietatea.”

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Wow! Chiar sunt superbe! Thanks for sharing!!!

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.