Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Eu și cu tine

Vis cu zbor de îngeri

Eram legănată de-un vis Iar timpul agale pășea Pe norul de doruri aprins. Voiam negreșit steaua mea. Fugeam într-un lan...

Continuare...


Powered by

Eu și cu tine

Sorin Tudorde @
5 March 2015

Coborâți-vă privirile spre toate acele momente ce alcătuiesc o poveste de dragoste.

Privite de sus, de foarte de sus, toate poveștile de dragoste par la fel. Dar, cu toate acestea, ni se pare că lumea este doar a noastră. Pentru că doar povestea noastră de dragoste contează cu adevărat.

Apoi, de sus, de foarte se sus, se întâmplă să înceapă să ne tune. Și să ne plouă. Și să ne tot plouă. Până când, cu sufletele murate, plecăm fiecare în căutarea propriilor raze de soare. Și a altor dimineți.

Iar și iar.

Notă: urmăriți și genericul de final al filmului.

Me & You – o scurtă poveste de dragoste realizată de Feels Studio.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Eu-si-cu-tine

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.