Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Esti unul dintre prietenii Discovery Channel?

Despre iubire fără prea multe bloguri

Monologuri Psi despre cuplul modern Când am descoperit cartea lui Alin Leș, Monologuri Psi despre cuplul modern,  apărută recent la...

Continuare...


Powered by

Esti unul dintre prietenii Discovery Channel?

Sorin Tudorde @
23 November 2012

Începând cu 30 noiembrie 2012, abonații RCS&RDS nu vor mai putea urmări programele Discovery Networks.

Motiv pentru care a fost lansat un site special: Prietenii Discovery.

“În atenţia abonaţilor RCS&RDS:
Ne pare rău să vă anunţăm că acordul de retransmisie între Discovery Networks şi RCS&RDS urmează să expire pe 30 noiembrie. În pofida eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negocieri de luni de zile, aceştia au respins toate ofertele noastre. Operatorul a făcut deja schimbări în grila sa de programe, eliminând Discovery World, TLC şi Animal Planet din unele pachete. În plus, în dimineaţa zilei de 23 noiembrie, RCS a scos şi Discovery Channel de pe platforma Digi Satelit din România. Noi credem că părerea VOASTRĂ, a telespectatorilor, contează. Dacă vreţi să ne ajutaţi să păstrăm canalele Discovery în grila RCS&RDS, exprimaţi-vă punctul de vedere – contactaţi RCS&RDS.”

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Ramona

    Momentul in care RDS-RCS hotaraste sa scoata un program din grila ar trebui sa fie stiut dinainte. Nu este firesc sa renunte la un program atat de urmarit!! De ce nu renunta la multe alte programe la care (cred eu) nu se uita multa lume?? Sa fim seriosi!!! Trinitas? ce-i asta domnilor? O grmada de psturi straine, desigur nu au subtritrare ci sunt dublate, hai sa fim seriosi! si cate si mai cate programe la care nu ne uitam NICIODATA!!Lasati DISCOVERY, lasati ANIMAL PLANET IN GRILA DE PROGRAME, CHIAR LE URMARIM. Trebuie sa ne reorientam catre alti distribuitori de cablu??!! Deci RDS au de ales, clienti sau posturi scoase :))

  2. mircea

    Inca o victorie a idiocratiei, dupa disparitia tvr cultural.In curind vom mai putea alege doar intre capatos si maruta, intre pepe si salam (manelistul)

Comentează

Parteneri