Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Eroii iluziilor optice

Un cer de umbrele

Atunci când dai frâu liber creativității, lucruri minunate se pot întâmpla. În lunile călduroase de vară, în orășelul portughez Águeda...

Continuare...


Powered by

Eroii iluziilor optice

Sorin Tudorde @
12 April 2012

Iluzii optice create pentru îndragostiții de lectură.

Priviți imaginea care urmează. Recunoașteți personajele?

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Da, ați citit bine: “personajele”. Pentru că, dacă priviți cu mai mare atenție, veți sesiza că din forma în care are aranjat părul Albei ca Zăpada, se conturează un alt personaj: Sherlock Holmes.

O campanie realizată inteligent pentru programul de schimb de cărți al Bibliotecii Publice Colsubsidio din Bogota de către agenția Lowe/SSP3 (de aici și sloganul “Vii cu o poveste și pleci cu alta”). Iată și ale iluzii optice destinate îndrăgostiților de lectură.

Pagini: 1 2 3

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri