Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Episodul 1 – concurs de scenarii

Mierea salbatica

La poalele munților Himalaya, de-a lungul frontierei ce separă India şi Nepalul, nomazii Raji încă mai “vânează” mierea sălbatică. Sunt unii...

Continuare...


Powered by

Episodul 1 – concurs de scenarii

WebCulturade @
18 February 2015

HBO organizează un nou concurs de scenarii.

În calitate de producător de ficțiune, HBO România lansează un nou concurs de scenarii, EPISODUL 1, care vizează o singură secțiune: serial original.

Până pe 15 mai 2015 doritorii pot intra în competiție încărcând pe pagina de concurs scenariul primului episod al unei serii TV originale care respectă cadrele unui proiect HBO.

În vederea dezvoltării și producției unei/unor serii TV destinate și adecvate brandului, HBO România caută scenarii autentice, îndrăznețe și originale, centrate pe realități românești, care spun o poveste puternică și aduc cel puțin un personaj memorabil în scenă.

Scenariile finaliste vor fi analizate și evaluate de către un juriu de specialiști în producție originală HBO Romania și HBO Europe. Finaliștii vor fi anunțați în data de 3 august 2015, iar oricare dintre aceste proiecte poate deveni următorul serial original HBO Europe, realizat în România.

Câștigătorul concursului va fi anunțat pe data de 24 august 2015 și va primi un premiu de 2500 de dolari.

Mai multe informații despre concurs pot fi găsite pe http://www.hbo.ro/episodul1.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Episodul-1

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.