Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Emil Bizga Smooth Jazz

O scurtă istorie a prostiei

…în 15 citate românești. “Proștii mor, prostia e nemuritoare.” (Ion Luca Caragiale, 13 februarie 1852 – 9 iunie 1912) WebCultura...

Continuare...


Powered by

Emil Bizga Smooth Jazz

WebCulturade @
21 February 2013

Ceainaria Infinitea va invita luni, 25 februarie, ora 20:00, la un concert sustinut de trompetistul Emil Bizga.

Considerat cel mai bun trompetist roman, Emil Bizga a cantat cu Tony Bennett, Ray Charles, Jimmy Cobb, Paquito D’Rivera si Vladimir Cozma.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


“Emil Bizga este unul dintre cei mai originali si dinamici trompetisti care a aparut pe scena jazz-ului in ultimele decenii. Imbinarea dintre muzica populara romaneasca cu jazzul este irezistibila. Cred ca Emil este pe cale sa se transforme intr-un star al muzicii jazz, care in mod categoric va influenta generatiile viitoare de trompetisti” (Jack Kleinsinger – “Highlights in Jazz”)

Dupa succesul rasunator din noiembrie 2012 de la Ateneul Roman, inregistrat de concertul “From Classic to jazz”, Emil Bizga abordeaza in concertele sale teme de standard jazz si smooth (modern jazz & covers). Concertele sunt organizate in varianta de quartet (trompeta, contrabas, tobe si pian) sau trio (trompeta, contrabas si pian).

Bilet: 30 de lei. Rezervari: 0723 175 300. Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni).

Despre autor

Comentează

Parteneri