Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Emigreisan Drim

Despre facebook, iubire și caractere

Adevărul, fapta, cuvântul… toate ar trebui să fie ca în dragoste. Necondiționate. Am citit de curând un articol în care se...

Continuare...


Powered by

Emigreisan Drim

Sorin Tudorde @
20 July 2012

Sub cerul liber, la Ceainaria 5 (Olimpului, 13), Teatrul de Artă Bucureşti te invita la Emigreișăn Drim. Spectacol de teatru. 22 iulie, ora 21.00.

Într-o ţară în care nici visele nu mai sunt ce au fost cândva, Emigreişăn Drim este povestea tragi-comică a tinerilor care vrăjiţi prea uşor de iluzia lumii de afară, îşi croiesc drum prin cele mai aberante situaţii pentru a-şi atinge visul.

Te aşteptăm să vezi povestea unor aventurieri români care ajung să afle pe pielea lor dacă “afară-i mai bine”, într-o comedie despre graniţele fericirii.

Regia: Bogdan Huşanu. Cu: Ion Bechet, George Constantinescu, Marin Grigore, Liviu Cheloiu.

Teatrul de Artă Bucureşti (TAB) este un organism independent, care a luat fiinţă sub această denumire în anul 2010, dar a cărui experienţă artistică începe cu alţi patru ani în urmă. Dedicat în întregime artei actorului – de unde şi titulatura – TAB a adunat cu cele 7 producţii, încă din prima stagiune, peste 150 de reprezentaţii atât în săli clasice de spectacol, cât şi în spaţii neconvenţionale (cluburi, pub-uri, spaţii de evenimente). De aceea, TAB este o prezenţă aparte în peisajul artistic bucureştean, aducând în faţa publicului tineri actori care surprind în spectacolele de teatru detalii diverse din viaţa de zi cu zi a personajelor, de la umorul de situaţie, mai mult sau mai puţin subtil, până la absurdul vieţii contemporane, cu problemele pe care le presupune aceasta.

Rezervări: 0737.903.367. Preţ bilet: 20 lei

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri