Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Eliberati cartile!

Tudor Arghezi: “Nu e destul să fii bun. Trebuie să fii bun de ceva”

“Cartea nu aduce doar leac pentru suflet, dar și vindecarea de lene și lașitate.” Câteva nemuritoare lecții de viață de...

Continuare...


Powered by

Eliberati cartile!

Sorin Tudorde @
7 July 2011

Un proiect minunat: cărți tipărite și generozitate.

“Publicăm mari opere literare şi le oferim gratuit. Tot ce vă cerem este să faceţi o donaţie voluntară, fie către o organizaţie caritabilă, fie către cineva care are nevoie de ajutor. Spune-ne despre donația ta. Apoi dăruiește cartea altcuiva, pentru ca și alte persoane să poată dărui. Este un nou tip de publishing: unul bazat doar pe generozitate și pe schimbarea modului în care oamenii se gândesc la carți.”

Minunat, proiectul aparține Concord Free Press. Iar din datele de până acum reiese că peste 220.000 USD au fost donați de către cititori. Și editurile pot da dovadă de generozitate, nu-i așa? Alături de fiecare dintre noi.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.