Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Eliberati cartile!

Aplicația pentru mobil Jurat Enescu – un test personal de ascultare critică

Începând de astăzi, aplicația pentru mobil Jurat Enescu este la îndemâna celor care doresc să își testeze abilitatea de a...

Continuare...


Powered by

Eliberati cartile!

Sorin Tudorde @
7 July 2011

Un proiect minunat: cărți tipărite și generozitate.

“Publicăm mari opere literare şi le oferim gratuit. Tot ce vă cerem este să faceţi o donaţie voluntară, fie către o organizaţie caritabilă, fie către cineva care are nevoie de ajutor. Spune-ne despre donația ta. Apoi dăruiește cartea altcuiva, pentru ca și alte persoane să poată dărui. Este un nou tip de publishing: unul bazat doar pe generozitate și pe schimbarea modului în care oamenii se gândesc la carți.”

Minunat, proiectul aparține Concord Free Press. Iar din datele de până acum reiese că peste 220.000 USD au fost donați de către cititori. Și editurile pot da dovadă de generozitate, nu-i așa? Alături de fiecare dintre noi.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri