Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Elementele fundamentale ale designului

Când începi să te uiți…

O clipă… doar de o clipă e nevoie ca uitarea să se așeze peste memorie. O clipă și nu mai...

Continuare...


Powered by

Elementele fundamentale ale designului

Sorin Tudorde @
14 December 2011

Conceptele fundamentale ale designului explicate în doar 160 de secunde.

Elementele fundamentale ale designului” este un scurt material video educațional dedicat acelora mai puțin familiarizați cu termeni ca “saturare”, “nuanță” sau “luminozitate” și cu practicile necesare unui design de succes.

Un film realizat de Erica Gorochow, designer independent şi animator și o specialistă în folosirea unor programe ca Illustrator, Photoshop şi After Effects. Dar mai bine să o lăsăm pe Erica să se prezinte singură, prin intermediul realizărilor sale din acest an.

Iar dacă v-am deschis apetitul pentru design, vă invit să urmăriți și un scurt – dar foarte bun! – documentar PBS Arts despre ce ar trebui să fie designul de produs.

“Înotăm într-un ocean de produse. In spatele fiecăruia, există (sperăm) cineva  care se gândește la experiența pe care o com avea utilizându-l.”

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri