Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Elementele fundamentale ale designului

Cineva care să te facă să zâmbești…

Adevărul despre singurătate. “Cu cât stai mai mult singur, cu atât mai mult începe să-ți placă. Și cu atât mai...

Continuare...


Powered by

Elementele fundamentale ale designului

Sorin Tudorde @
14 December 2011

Conceptele fundamentale ale designului explicate în doar 160 de secunde.

Elementele fundamentale ale designului” este un scurt material video educațional dedicat acelora mai puțin familiarizați cu termeni ca “saturare”, “nuanță” sau “luminozitate” și cu practicile necesare unui design de succes.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Un film realizat de Erica Gorochow, designer independent şi animator și o specialistă în folosirea unor programe ca Illustrator, Photoshop şi After Effects. Dar mai bine să o lăsăm pe Erica să se prezinte singură, prin intermediul realizărilor sale din acest an.

Iar dacă v-am deschis apetitul pentru design, vă invit să urmăriți și un scurt – dar foarte bun! – documentar PBS Arts despre ce ar trebui să fie designul de produs.

“Înotăm într-un ocean de produse. In spatele fiecăruia, există (sperăm) cineva  care se gândește la experiența pe care o com avea utilizându-l.”

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri