Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Elegiile apusului de soare

În tăcere

Poate că o mare parte din gesturile mărunte care ne fac fericiți au, la capătul lor, un suflet care s-a...

Continuare...


Powered by

Elegiile apusului de soare

Sorin Tudorde @
28 May 2012

La hotarul dintre zi și noapte, acolo unde visarea prinde contur.

V-ați întrebat vreodată de ce cei mai mulți oameni preferă apusul de soare în locul răsăritului? Evident, există o mulțime de explicații prozaice: pentru ca la apus ne e mai puțin somn, pentru că e mai puțin răcoare sau, pur și simplu, pentru că majoritatea oamenilor nu sunt nevoiți să meargă la muncă după apus.

Și, cu toate acestea, mă încăpățânez să cred că totul se explică printr-o nerostită promisiune: aceea a începutului de visare. Fie că este vorba de o visare care prinde contur din ceea ce a fost peste zi, fie că este una ce încolțește din viitorul pe care îl așteptăm. Indiferent dacă este o visare cu ochii deschiși sau una firească, ghemuită sub propriile așternuturi.

Iată în continuare câteva dintre fotografiile artistului indonezian Irving Lubis care, sper eu, să vă îndemne la visare.

Mai multe fotografii pe pagina sa de pe 500px.com.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.