Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Elegii din hartie

Corul twitteristilor

Cum se poate promova cultura prin social media? Iată una dintre cele mai creative campanii ale anului 2011. Este o...

Continuare...


Powered by

Elegii din hartie

Sorin Tudorde @
4 November 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Minunate opere de artă realizate din vechi publicații tipărite.

“Arta mea este inspirată de moartea cuvântului tipărit: cărţile şi ziarele devin artefacte ale secolului 21, iar ca societate lăsăm în urmă cuvântul scris, îndreptându-ne viețile spre o formă în totalitate digitală.”

“Sculpturile mele sunt produse ale propriului mediu, atât la propriu cât și la figurat. Atât cât de des pot, folosesc publicații locale pentru a adăuga autenticitate, iar forma sculpturilor mele reflectă a conexiunea personală pe care o simt cu un anumit oraş.”

Despre opere de artă realizate din hârtie și sculpturi din cărți am mai scris pe WebCultura. Creațiile realizate de artista americană Nick Georgiou au însă un farmec aparte. Priviți câteva dintre ele.

Mai multe creații pe blogul artistei.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.