Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Elefantul

Ultimele 3 zile de inscriere la Internship 2012

Înscrierile pentru cel de al treilea stagiu al Internship 2.0 continuă până pe data de 30 septembrie, ora 23:59. Pentru...

Continuare...


Powered by

Elefantul

Sorin Tudorde @
19 February 2012

Un elefant pictează un elefant.

Am privit de câteva ori filmulețul care urmează, încercând să-mi dau seama dacă este un trucaj. Filmarea pare a fi continuă, totul pare foarte real.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Autorii filmului spun ca femela de elefant din imagine a fost dresată de către profesorul ei, încă de mică, folosind banane și bucăți de zahăr ca răsplată. Și că face parte dintr-o rezervație din Nordul Thailandei, în care, din cei 65 de elefanți existenți, 9 elefanți pictează. Priviți.

Iar lucrurile merg chiar mai departe: picturile realizate de elefanți pot fi cumpărate de aici. Ei, ce ziceți: trucaj sau nu?

Primii pași

Ceea ce urmează tot artă cred că se poate numi: primii pași ai unui pui de căprioară. 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri