Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Echipa de fotbal

Sa invatam istorie cu Lady Gaga

Doi profesori de istorie americani creează parodii după melodii foarte cunoscute pentru a face “pr pentru istorie”. Sub pseudonimele de...

Continuare...


Powered by

Echipa de fotbal

Sorin Tudorde @
3 January 2012

O poveste adevărată, un scurtmetraj superb.

Și-au dorit să joace fotbal, dar de jur împrejur era doar de apă. Însă, acest lucru nu i-a putut opri…

F.C. Panyee este povestea reală a copiilor din satul Koh Panyee, un sat situat pe o mică insulă din Thailanda. Sau, mai exact spus, la țărmul unei mici insule. Pentru că Panyee este un sat lacustru: este construit în întregime pe apă și nu are nici măcar un centimetru pătrat de pământ. Asemeni altor copii, copiii din Panyee și-ar fi dorit să joace fotbal. Dar, date fiind condițiile, trebuiau să se resemneze, privind la televizor. Până în 1986. Când ceva s-a schimbat…

Notă: Da, după cum ați observat, filmul este sponsorizat de TMB, o bancă thailandeză. Și, tot după cum ați observat, atunci când o agenție creativă – Leo Burnett Group Thailanda – se întâlnește cu o poveste minuntă, miracole se pot întâmpla.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.