Dumnezeu a trântit telecomanda

Curtea Veche Publishing, Editura Baroque Books & Arts si Libraria Humanitas Cismigiu va invita vineri, 27 martie, de la ora 19.00 la o dubla lansare de carte.

Baroque+CurteaVecheEste vorba despre cele mai recente titluri semnate Cristian Preda: “Dumnezeu a trantit telecomanda” (Curtea Veche Publishing, 2014) si “25 de ani de democratie si cateva sute de partide” (Editura Baroque Books & Arts, 2015). La eveniment vor participa Cristian Preda, Mircea Vasilescu si Toader Paleologu, iar moderatorul serii va fi Luca Niculescu.

Despre “Dumnezeu a trantit telecomanda”, politologul Vladimir Tismaneanu declara: “Cristian Preda ne propune o carte vie si provocatoare, in sensul cel mai bun al cuvantului. Scriitura sa, mereu inteligenta si erudita, dar in egala masura de o admirabila accesibilitate, te tine in priza, te face sa te intrebi, sa reflectezi, sa-ti mobilizezi spiritul critic. Avem aici o carte exemplara ca stiinta politica aplicata, dar si ca o fenomenologie, alerta si patrunzatoare, a chipurilor, adeseori naucitoare, ale tranzitiei romanesti.”

Volumul “Dumnezeu a trantit telecomanda” este disponibil in magazinul online curteaveche.ro la pretul de 30 lei.

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu