Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Duet

Podurile vii ale Indiei

Poduri din vegetație, desprinse, parcă, din povești. În regiunea Meghalaya din India, locuitorii construiesc, de sute de ani, “poduri vii”...

Continuare...


Powered by

Duet

Sorin Tudorde @
2 July 2014

Susține și tu Webcultura. Mulțumim!

Vezi aici cine sunt cei cărora le mulțumim până acum.

Poate că, în cele din urmă, fiecăruia dintre noi îi este hărăzită o altă jumătate de suflet pe care să o găsească. Sau măcar să o caute.

Ceea ce vă propun în cele ce urmează este o minunăție de film. Se numește Duet și a fost realizat în 2014 de către unul dintre cei mai talentați desenatori ai lumii – Glen Keane (cel responsabil, între altele, de atât de frumoasele și atât de cunoscutele filme de animație Mica Sirenă, Aladdin, Frumoasa și Bestia și Tarzan și cel care, în 2013 a primit titlul de Legendă Disney.

Deși are mai puțin de patru minute, filmul este compus din 10.055 de cadre desenate manual, de două ori mai multe decât Keane se aștepta să deseneze. Cât despre frumusețea filmului… poate că aici se vede cel mai bine diferența dintre un artist și o animație modernă.

Duet

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Film

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.