Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Duet

Adio, dar rămân cu tine în versiune a la Mexicana

You’re Killing Me Susana/Me estás matando, Susana. Regizat de Roberto Sneider (Tear This Heart Out) și adaptat tot de Sneider...

Continuare...


Powered by

Duet

Sorin Tudorde @
2 July 2014

Poate că, în cele din urmă, fiecăruia dintre noi îi este hărăzită o altă jumătate de suflet pe care să o găsească. Sau măcar să o caute.

Ceea ce vă propun în cele ce urmează este o minunăție de film. Se numește Duet și a fost realizat în 2014 de către unul dintre cei mai talentați desenatori ai lumii – Glen Keane (cel responsabil, între altele, de atât de frumoasele și atât de cunoscutele filme de animație Mica Sirenă, Aladdin, Frumoasa și Bestia și Tarzan și cel care, în 2013 a primit titlul de Legendă Disney.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Deși are mai puțin de patru minute, filmul este compus din 10.055 de cadre desenate manual, de două ori mai multe decât Keane se aștepta să deseneze. Cât despre frumusețea filmului… poate că aici se vede cel mai bine diferența dintre un artist și o animație modernă.

Duet

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Niculina Carabat

    Minunat!!!

Comentează

Parteneri