Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Duba Libre: aventurile unor români plecați să cucerească Mongolia

De ce avem nevoie de speranță

Câteva gânduri despre viață și despre ceea ce ne face cu adevărat să trăim. “Cred că adevărurile sunt bune în...

Continuare...


Powered by

Duba Libre: aventurile unor români plecați să cucerească Mongolia

Sorin Tudorde @
19 March 2014

O fată, trei băieți, o dubiță și 16.000 de km întinzându-se în fața lor și chemându-i la aventură.

Totul a început în iarna lui 2013 când Simona, o frumoasă domniță îndrăgostită de călătorii, a decis nu doar că e musai să viziteze Mongolia, dar să mai și participe la “cea mai mare aventură din lume” – numele de alint al celebrului Mongol Rally.

Și cum în limbajul Simonei “musai” chiar înseamnă “musai”, în scurt timp și-a adunat o echipă și a pus pe picioare proiectul Duba Libre, un proiect prin intermediul căruia ne vor face părtași la aventura lor: 16.000 de kilometri parcurși (din Praga până în Ulan Bator) într-un Volkswagen T3 din 1980, 16 țări traversate, participarea la o lansare de satelit în Baikonur, traversarea deșertului…

Și chiar mai mult: pe parcursul aventurii, echipa Duba Libre va realiza și un film la care noi, cei de acasă, vom putea fi părtași.

Ce va urma? Urmăriți Duba Libre. 🙂

Duba-Libre

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri