Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Dream World

În premieră: Întâlnirile JTI, la cinema

Pentru prima dată, spectacolele din cadrul Întâlnirilor JTI vor putea fi urmărite în transmisiune directă, în sălile de cinema din...

Continuare...


Powered by

Dream World

Sorin Tudorde @
4 June 2011

“Un om liber este cineva care se trezește și apoi se duce la culcare, iar între timp face ceea ce vrea să facă.”

Dream World este un scurt documentar despre germanul Jason Paul, unul dintre cei mai cunoscuți practicanți europeni de free running – o formă de acrobație urbană – și despre călătoria acestuia la Londra. O călătorie în cadrul căreia “descoperă că prietenia este una dintre valorile esențiale ale vieții”.

Un documentar foarte bine realizat, purtând semnătura lui Frank Sauer, care chiar reușește să ne poarte într-o lume de vis.

Iubitorii de acțiune în stil free running își pot lua porția de adrenalină începând cu minutul 5:15. Iar dacă sunteți interesați de ce se întâmplă la noi, puteți vizita, de pildă, Freerunning Romania.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri