Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Dragostea ta, pe pielea mea

“Școala are o funcție de agresor”

Din nou despre problemele învățământului românesc. Cele mai multe manuale pur și simplu vin în conflict cu sănătatea psiho-somatică a...

Continuare...


Powered by

Dragostea ta, pe pielea mea

Sorin Tudorde @
8 July 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Tatuaje. Din dragoste.

Recunosc, nu sunt vreun specialist în ceea ce privește tatuajele. Și totuși… îmi pare puțin ciudat să-ți tatuezi o inimă pe care stă înscris “mama”. Sau “tata”. Nu că ar fi vreun rău să arăți public că îți iubești părinții, să-ți arăți sensibilitatea și atașamentul față de valorile familiei. Dar, totuși… Și asta pentru a nu mai vorbi despre tatuajele cu un “te iubesc” urmat de prenumele unei persoane. Sau chiar de nume și prenume. Imaginați-va că, din pricina vieții “crude și nedrepte”, la un moment dat vă veți despărți de persoana al cărei nume ați ales să îl înscrieți pe piele. Și că vă veți îndrăgosti de o alta. Care, într-un anumit moment de mare pasiune, va avea în fața ochilor săi, o dragoste declarată chiar pe pielea persoanei iubite. Ca o amintire neștearsă.

 

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.