Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Dragostea își are memoria ei

Viata e frumoasa!

Doar că de prea puține ori reușim să o prețuim cu adevărat. “Aceasta este viața ta. Trăiește-o făcând ceea ce...

Continuare...


Powered by

Dragostea își are memoria ei

Sorin Tudorde @
3 June 2014

O poveste emoționantă.

Melvyn Amrine a fost diagnosticat cu Alzheimer în urmă cu trei ani. Încet, amintirile sale au pălit, iar soția sa, Doris, a privit neputincioasă cum, pe zi ce trece, omul iubit devenea tot mai mult o umbră. Un singur lucru părea să rămână neatins: dragostea. Iar în mai 2014, Doris avea să își dea seama că nu s-a înșelat.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Pe 10 mai 2014, Melvyn a dispărut de acasă. Îngrijorată, Doris a alertat poliția. Melvyn a fost găsit la câțiva kilometri distanță: nu știa unde locuiește – așa cum nu își amintea alte multe lucruri despre sine – știa însă exact unde se duce: trebuia neapărat să cumpere flori. Pentru că peste doar o zi era Ziua Mamei (cele mai multe țări sărbătoresc Ziua Mamei în a doua duminică a lunii mai). Iar încă de la nașterea primului lor copil, de Ziua Mamei, Melvyn îi cumpăra flori soției sale. Și nici prin cap nu îi trecea să o dezamăgească în acest an…

Da, dragostea își are memoria ei…

dragoste-memorie

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri