Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Dragostea învinge. Întotdeauna?

Nu beau ceai verde

Vreau să le spun tuturor, că tu ești cea mai frumoasă femeie care a reușit să îmi pătrundă istoria. Cel...

Continuare...


Powered by

Dragostea învinge. Întotdeauna?

Sorin Tudorde @
5 November 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

“Și dacă a-ți trăi visul înseamnă a trăi o minciună?”

Cea de a XXII-a ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă se va desfășura în februarie 2014, în Soci, Rusia.

“Legile din Rusia fac să fie neclar dacă afișarea publică a afecțiunii, menționarea publică a persoanei pe care o iubești sau chiar îmbrățișarea partenerului de viață după câștigarea unei medalii pot avea ca rezultat pedepsirea cu o amendă sau cu închisoare. Putin vrea ca lumea să creadă că homosexualii sunt bineveniți la Olimpiadă, dar nimeni nu se poate simți în siguranță până când legea nu va fi pusă la punct.” (Andre Banks, cofondator All Out)

Un spot realizat pentru asociația All Out prin munca voluntară a regizorului Mike Buonaiuto, compozitorului Craig Sutherland și actorilor Silvia Baltodano, Kate Hollowood, Colin Ratushniak și Frankie Poultney.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.