Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Dragostea chiar crește în copaci

De ce ar trebui salvata presa scrisa?

Trei motive amuzante la care cred nu v-ați gândit. La ce vă gândiți atunci când auziți vorbindu-se despre eventuala dispariție...

Continuare...


Powered by

Dragostea chiar crește în copaci

Sorin Tudorde @
17 January 2013

O poveste de dragoste despre un adolescent a cărui viață este aruncată în haos în momentul în care descoperă revistele pentru adulți, fetele și momentele jenante pe care ambele le pot aduce.

A fost odată, ca niciodată, în 1989 mai precis, pe vremea când nici măcar facebook-ul nu fusese inventat, un băiat în vârstă de 13 ani, pe nume Danny. Danny descoperă, în pădurea de lângă terenul de fotbal unde se juca cu prietenii, o ascunzătoare plină cu reviste pentru adulți. Iar pentru că viața e mereu complicată, în drum spre casă, se mai și îndrăgostește de fata zărită în stația de autobuz. Fapt care îl pune în fața unei decizii dificile.

Love Does Grow on Trees – o comedie nostalgică despre dragoste și primele vinovății care sper să vă placă.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri