Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Dragă doamnă Crașoveanu,

Seriale Disney, gratuit (si legal) pe youtube

Walt Disney Company a făcut disponibile pe youtube, gratuit, câteva dintre cele mai populare seriale TV ale sale. De acum,...

Continuare...


Powered by

Dascali minunati, va multumim!

Dragă doamnă Crașoveanu,

Îmi doresc să vorbim. Poate sună ciudat după atâția ani în care legătura s-a pierdut, privirile nu ni s-au mai întâlnit și ochii nu ni s-au mai văzut. Îmi doresc să vă sun pentru că am avut de zeci de ori impulsul de a pune mâna pe telefon și a vă suna dar de fiecare dată ceva m-a reținut. M-am gândit că poate deranjez, poate nu e o oră potrivită, poate nu e momentul oportun, poate, poate, poate…

“Alo? Familia Crașoveanu? Cu doamna Ana Crașoveanu se poate? Am fost eleva dumneai în Timișoara, din 1998 până în 2002 și aș dori să îi mulțumesc pentru asta.”

Îmi doresc să vorbim ca să vă spun că ați avut dreptate și mi-a luat 4 ani să-mi dau seama că nu sunt făcută să fiu contabilă ci cu totul altceva, pentru că, aşa cum spuneaţi – ”Tu ești o fire romantică, visătoare, spirit de artist, trebuie să alegi ceva potrivit ție.” şi mi-am dat seama că viața într-un birou, înconjurată de acte prăfuite, cu cifre fugindu-mi prin fața ochilor nu e de mine.

Probabil nu știți asta, dar o parte din ceea ce sunt azi se datorează dumneavoastră. Mi-ați influențat felul de a fi, de a gândi și de a mă comporta. Mi-ați insuflat principii și valori și mi-ați fost exemplu. Mi-ați arătat că educația nu constă doar în cei 7 ani de acasă și ceilalți de la școală, ci și în autoeducare și învățare continuă, atât din cărțile pe care le citim, cât și prin ceea ce vedem în jurul nostru în viața de zi cu zi.

Faptul că ați avut încredere în mine și mi-ați povestit detalii despre viața dumneavoastră m-a făcut să realizez că sunteți o femeie puternică și luptătoare, și că și eu la rândul meu va trebui să strâng din dinți și să merg cu mult curaj înainte chiar și atunci când viața va fi grea. Și când greutățile trec, știu că trebuie să zâmbesc și să profit la maxim de ce mi se oferă, pentru că o viață am.

Pentru ceea ce sunt eu astăzi, vă mulțumesc!

Cu drag,
Oana KOVACS
Blog | Facebook | Twitter

Comentează

Parteneri