Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Două povești cu pisici

Tron: Legacy – prima lucrare graffiti filmata in 3D

Pentru promovarea filmului Tron: Moștenirea, compania Disney a comandat o lucrare graffiti cu o lungime de 20 de metri. Întreaga...

Continuare...


Powered by

Două povești cu pisici

Sorin Tudorde @
25 November 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Jurnalul unei pisici triste

Si câteva broderii vesele

În timp ce croia o cămașă “pe măsură” fiului său mai mic, Hiroko Kubota a primit o cerere neașteptată: ar putea face ca unele cămăși să aibă pisici pe ele? Și astfel, neputând să-l refuze, Hiroko a început să brodeze pe cămăși animalele preferate ale fiului său.

În scurt timp, fotografiile postate pe rețelele sociale au devenit virale, iar Hiroko, deschizându-și un magazin, a început să vândă cămăși astfel personalizate cu peste 200 de euro bucata.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.