Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Doua momente video

Noaptea în care îți visezi ursitul

Cinci superstiții pentru noaptea Ajunului Bobotezei. Potrivit tradiției populare, perioada de la Ajunul Crăciunului până la Ajunul Bobotezei este una dintre...

Continuare...


Powered by

Doua momente video

Sorin Tudorde @
19 November 2012

Așa, pentru bună dispoziție.

Cum trăim în plină epocă a “pisicilor pe rețele de socializare”, vă invit să priviți 18 pui de pisică jucându-se alături de câteva rățuște în vârstă de doar o zi.

Și, pentru ca nu cumva să se creadă că am alunecat definitiv pe panta “pufoșeniilor”, iată și un moment video dedicat iubitorilor sportului (chiar dacă nu am putea numi cu exactitatea sportul cu pricina).

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.