Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Doua moduri de a spune “te iubesc!”

Pentru tine ce este mai important in viata?

Chiar așa: pentru tine ce este mai important în viață? Before I Die este denumirea celui mai recent proiect ar...

Continuare...


Powered by

Doua moduri de a spune “te iubesc!”

Sorin Tudorde @
17 May 2012

Și două povești de dragoste foarte amuzante.

1. În ziua în care Sarah Cooper și-a luat diploma de absolvire, Sam Miller, colegul și iubitul ei încă din primul an de facultate, a așteptat-o pe scenă pentru a-i dărui, de față cu toată lumea, inelul de logodnă. Partea amuzantă: cei doi le-au promis părinților că nu se vor logodi până după absolvire. Și nu au așteptat nici măcar un minut în plus.

2. Un videoclip de propagandă al Partidului Comunist Chinez în care un tânăr își cântă povestea de iubire față de partid. Vorba proverbului: “priceless”.

“Pe când aveam doar 18 ani îmi scrisesem deja cererea pentru a fi primit în partid, dar am fost prea rușinos pentru a depune la filiala de partid. Am citit cu atenție statutul partidului de nenumărate ori – și de fiecare dată am simțit că nu sunt demn de cerințele partidului.”

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri