Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Doua instalatii artistice neobisnuite

Cele mai frumoase fotografii de pe Wikipedia

Unele dintre cele mai frumoase fotografii de pe Wikipedia. Începând cu 2006, în fiecare an, utilizatorii Wikipedia votează fotografia anului....

Continuare...


Powered by

Doua instalatii artistice neobisnuite

Sorin Tudorde @
18 August 2011

Cărbune, baloane și softuri piratate.

ADA – Analog Interactive Installation – este o sculptură cinetică realizată de artista Karina Smigla-Bobinski: un balon imens umplut cu heliu, pe a cărui suprafața sunt montați ghimpi din cărbune. Balonul este “ținut captiv” într-o cameră, iar vizitatorii îl pot împinge, contribuind astfel la crearea unei imagini unice.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


5 Million Dollars, 1 Terabyte este o instalație artistică… bizară. Practic este vorba despre un hard disk care conține – exact! 🙂 – un terabyte de soft-uri piratate, în valoare de cinci milioane de dolari. Instalația a fost expusă în cadrul galeriei Art 404.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri