Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Domnule Sergiu Nicolaescu, respect!

Negociatori

Zilnic fiecare dintre noi se găsește fie în postura de vânzător, fie în cea de cumpărător. Vânzător de emoții, cumpărător...

Continuare...


Powered by

Domnule Sergiu Nicolaescu, respect!

Sorin Tudorde @
12 December 2012

Una dintre puținele declarații demne rostite în Parlamentul României.

“Vreau să vă mulțumesc pentru acești patru ani minunați pe care i-am petrecut împreună, în care dumneavoastră mi-ați dăruit stimă și considerație, simțăminte pe care și eu vi le datorez. Mai am puțini ani de trăit şi mi-am dorit să-i termin în profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau să vă spun un sincer «La revedere!» şi vreau să vă spun în acelaşi timp «La mulţi ani!» şi sărbători fericite.”

Sergiu Nicolaescu, 13 aprilie 1930 – 3 ianuarie 2013. Declarație rostită în data de 12 decembrie 2012, în cadrul ultimei ședințe a Senatului din legislatura 2008 – 2012.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. si respectul meu !

Comentează

Parteneri