Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Domnule profesor Dan Ionescu,

Înfloriri

200 de secunde video care vă vor face să vă simțiți mai bine. Un time-lapse realizat după nouă luni de...

Continuare...


Powered by

Dascali minunati, va multumim!

Domnule profesor Dan Ionescu,

“Nu bazați educația voastră doar pe ceea ce se întâmplă în această sală de clasă” a fost îndemnul dumneavoastră care mi-a rămas întipărit în memorie.

De la anunțuri în legătură cu înscrierea în diverse proiecte sau voluntariate, la organizarea de evenimente erați – și, cu siguranţă, încă sunteți – foarte implicat în viața liceului. De multe ori jucați și baschet cu noi (și țin să anunț că nu am uitat faulturile foarte enervante pe care le făceați :)).

Dumneavoastră ne-ați învățat să gândim critic, să analizăm atent ceea ce se întâmplă în jur, lucruri care chiar dacă acum par banale, erau extraordinare pentru nişte “tăntălăi” de 11-14 ani.

Chiar și modul în care predați era o lecție în sine. Nu ați fost niciodată grăbit când predați, nu ne-ați repezit niciodată, iar de la orele dumneavoastră am rămas tot timpul cu ceva și am înţeles materia foarte uşor.

Din aceste motive, domnule Dan Ionescu (profesor de chimie la liceul Matei Basarab, București) meritați pe deplin mulțumirile şi recunoștința mea. Și, probabil, a multora ca mine.

Cu respect,
Alexandru Ioniţă
Facebook | Twitter

Comentează

Parteneri