Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Doi romani pe lista celor mai buni fotografi din 2012

Fuzjko Hemming: o mare pianista pe scena Ateneului Roman

Duminică, 4 noiembrie 2012, de la orele 19.00, Ambasada Japoniei și Filarmonica “George Enescu” invită publicul bucureștean la Ateneul Român, la...

Continuare...


Powered by

Doi romani pe lista celor mai buni fotografi din 2012

Sorin Tudorde @
7 February 2012

Felicia Simion și Ionuț Hrenciuc se află pe lista scurtă a Sony World Photography Awards 2012.

Joi, 2 februarie, Organizaţia Mondială a Fotografiei a anunţat fotografii aflați pe lista scurtă a Sony World Photography Awards pe 2012. Considerat evenimentul fotografic mondial al anului, Sony World Photography Awards celebrează excelența în fotografie din întreaga lume. Anul acesta, juriul a avut de ales cele mai bune fotografii din peste 112.000 de lucrări ale unor concurenți din 171 de ţări. Iar pe lista scurtă se află și doi români: Felicia Simion și Ionuț Hrenciuc.

Omul soarelui – Felicia Simion

Forma în care te afli – Felicia Simion

Munții Bucegi – Ionuț Hrenciuc

În luna aprilie, toate lucrările selectate pe lista scurtă vor fi expuse în cadrul unui eveniment organizat în Londra. Și tot atunci vor fi anunțați și câștigătorii. Iată în cele ce urmează și alte câteva lucrări aflate pe lista scurtă a Sony World Photography Awards 2012.

Pansiri Pikunkaew – Thailanda

Pagini: 1 2 3 4

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri