Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Doamnei învăţătoare Geta P.

Primul telefon mobil din lume

Un film, din anul 1922, înfățișând primul telefon mobil din lume. Este un film mut, cu o durată de aproape...

Continuare...


Powered by

Dascali minunati, va multumim!

Doamnei învăţătoare Geta P.

Se spune că în viaţă există anumite momente sau persoane, care îşi pun amprenta asupra formării şi dezvoltării fiecăruia dintre noi. Cu cea mai mare admiraţie şi sinceritate, pot spune că dumneavoastră vă număraţi printre persoanele care au contribuit la pregătirea mea. Datorită tuturor lucrurilor pe care m-aţi învăţat, am reuşit să trec la următorul nivel şi să ştiu înotdeauna să aleg ceea ce mă avantajează şi mă ajută în viaţă.

“Bună ziua, tuturor! Numele meu este Geta P şi în această sală de clasă vom petrece împreună următorii patru ani”. Şi acum parcă mai aud aceste cuvinte, pe care le-aţi rostit în prima zi de şcoală din clasa întâi. Chiar dacă am fost peste 40 de elevi, aţi ştiut întotdeauna cum să ne multumiţi pe toţi şi să ne trataţi în egală măsură, iar în prezent rezultatele vorbesc de la sine. Aţi reuşit să formaţi 40 de oameni, de care puteţi să fiţi mândră!

Îmi aduc aminte cu drag de toate momentele petrecute împreună şi de faptul că aţi ştiut să ne fiţi atât dascăl, cât şi părinte, prieten sau confident. Întotdeauna găseam în dumneavoastră persoana şi sfatul de care aveam nevoie.

O să vă mulţumesc întotdeauna pentru toate lucrurile pe care m-aţi învăţat, pentru momentele în care m-aţi susţinut, dar şi pentru cele în care mi-aţi arătat unde greşeam. Perioada petrecută la şcoala din Braşov îmi va ramâne mereu în memorie!

Vă mulţumesc pentru ceea ce sunt…

Cu respect,
Mihăiţă
Blog | Facebook | Twitter

Comentează

Parteneri