Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Divizat

“Best of Duelul viorilor”

Ediția a șasea a turneului reînvie întrebarea: Stradivarius sau Guarneri? Deja de tradiţie în viaţa muzicală românească, Turneul Internaţional “Duelul...

Continuare...


Powered by

Divizat

Sorin Tudorde @
19 August 2013

Ochii văd, inima cere. În schimb, creierul, săracul…

Potrivit unei legende urbane, partea stângă a creierului ar fi responsabilă de activitățile noastre logice, în timp ce partea dreaptă ar fi răspunzătoare de latura noastră emoțională. Ei bine, imaginați-vă lupta dintre cele două emisfere atunci când un bărbat întâlnește o femeie… Sau, chiar mai bine, priviți.

Brain Divided – un scurtmetraj amuzant realizat pentru cea de a patra ediție a festivalului studențesc de animație Cartoon Brew.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. tau teodor

    Daca omu ar avea de mic un sfarc sau mai stiu ce ,agatati de ochelari ,nu ar astepta ca obsedatu 20-30 de ani sa intre precum boul in lucerna!

Comentează

Parteneri