Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Discriminare

“Trecutul este doar începutul unui început”

Șapte gânduri despre lume. Averea, notorietatea, poziția și puterea nu sunt deloc măsuri ale succesului. Singura măsură adevărată a succesului...

Continuare...


Powered by

Discriminare

Sorin Tudorde @
27 April 2012

Indiferența este și ea o formă de discriminare.

Ce înseamnă să pui etichete oamenilor pe care nu îi cunoști? Trei tineri romi au purtat etichetele discriminării în spate și s-au plimbat, timp de doua zile, prin cele mai aglomerate zone din București.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Robert este în clasa a XII-a și se pregătește pentru Facultatea de Stomatologie. Neculae este elev în clasa a XII-a și se pregătește să devină student la facultatea de medicină generală. Cristian este, asemeni colegilor săi, clasa a XII-a și se pregătește pentru 2 facultăți: medicină generală și criminalistică.

Un experiment social realizat în zilele de 12 și 13 martie 2012 de către Asociația Profesioniști Romi în domeniul medical.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri