Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Dincolo de uitare

Mai multi cai frumosi

George Stubbs – pictorul cailor. Și nu numai. Pe 26 ianuarie, Neue Pinakothek Munchen a deschis expoziția specială dedicată pictorului...

Continuare...


Inregistrare

Colaboratori

Trimite-ne un articol prin intermediul formularului de aici. Daca ne place, il publicam. La cel de al doilea articol publicat vei primi o parola personala.

Ai uitat parola?

Noua parola iti va fi trimisa pe e-mail.

Aboneaza-te gratuit

Powered by

Autor: Luminita Luca

Dincolo de uitare

Luminita Luca27 September 2016

Unele visuri par uitate.

Le hranim un timp cu ce avem noi mai bun: cu idei, rabdare, dor, credinta… cu lacrimi. Apoi se estompeaza. Raman undeva, intr-un cotlon al sufletului. Intr-un loc in care pare ca lumina nu mai poate ajunge. Se obisnuiesc cu intunericul si cantecul lor nu se mai aude in catedrala sufletului. Totul este tacere.

Si, deodata, pe aripi de inger, vezi stralucind o raza. Aproape ca nu mai recunosti lumina. Obosit si neincrezator te stergi la ochi, iti adresezi intrebari.

Raspunsurile sunt insasi lumina care incepe sa inunde visurile.

aripi

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Luminita Luca

Luminita Luca

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.