Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Dincolo de uitare

Gherasim Luca şi depăşirea propriei aventuri suprarealiste

De veghe, printre spaimele avangardismului poetic românesc. Când în 1867 E. Zola publică articolul în care ia apărarea pictorilor refuzați...

Continuare...


Powered by

Autor: Luminita Luca

Dincolo de uitare

Luminita Luca27 September 2016

Unele visuri par uitate.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Le hranim un timp cu ce avem noi mai bun: cu idei, rabdare, dor, credinta… cu lacrimi. Apoi se estompeaza. Raman undeva, intr-un cotlon al sufletului. Intr-un loc in care pare ca lumina nu mai poate ajunge. Se obisnuiesc cu intunericul si cantecul lor nu se mai aude in catedrala sufletului. Totul este tacere.

Si, deodata, pe aripi de inger, vezi stralucind o raza. Aproape ca nu mai recunosti lumina. Obosit si neincrezator te stergi la ochi, iti adresezi intrebari.

Raspunsurile sunt insasi lumina care incepe sa inunde visurile.

aripi

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Luminita Luca

Luminita Luca

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri