Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Digital Zoo: Gradina Zoologica Bucuresti live, pe internet

Cinci creatii artistice cu totul neobisnuite

1. Sculptura invizibilă Realizată în 1985 de către marele Andy Warhol, Invisible Sculpture este un podium gol pe care artistul a...

Continuare...


Powered by

Digital Zoo: Gradina Zoologica Bucuresti live, pe internet

Sorin Tudorde @
1 June 2012

Știați că Grădina Zoologică București poate fi vizitată virtual?

Digital Zoo este unul dintre cele mai atractive proiecte educaționale de pe internetul românesc. Practic, de la birou sau de acasă (sau chiar din metrou dacă vă ține telefonul), oricine poate vizita grădina zoologică din Băneasa:

o hartă interactivă bine pusă la un punct oferă un tur virtual care include mai mult de 100 de specii (de la flamingo la suricate, de la la lei la tigrii, de la râs la pisica sălbatică),

– iar prin intermediul camerelor web pot fi văzute în permanență și “în direct” câteva dintre animale (vedeți aici leul, vedeți aici tigrul, vedeți aici pelicanul, vedeți aici tamarinii și vedeți aici lemurienii).

Și chiar mai mult: Digital Zoo oferă posibilitatea de a adopta virtual un animal (și oferă certificate de părinți adoptivi), iar cei interesați pot participa la școala virtuală, unde, în fiecare miercuri, pot participa la lecții de zoologie online. Minunat, nu-i așa?

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri