Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Destinul e mereu prezent în preajma fiecăruia”

Culege azi

Hei, ochi goi ce ai făcut ieri, ce faci diseară? Când ai cules ultima oară? De trandafiri rostesc…de ce crezi...

Continuare...


Powered by

“Destinul e mereu prezent în preajma fiecăruia”

Sorin Tudorde @
8 September 2014

Și nu altfel…

Copilăria e o stare fără vârstă, ea ține de infinit, este singura felie care topește întregul univers înconjurător, vârsta în care nu spaimele de moarte îl macină pe om, ci spaimele de care se înfioară și gâzele, parte și ele din acest întreg fabulos numit natură. Copilăria este seismograful care anunță cutremurele intime de mai târziu; în funcție de ea, omul se comportă într-un anumit fel când e matur, și nu altfel.

Omul este ușor dispus să-și pună mai multe întrebări decât trebuie.

Fericirea socot că e undeva, deasupra omenescului, cu toate că-i făcută din mărunțișuri omenești și nu se leagă de cel care nu încearcă, măcar de câteva ori în viață, să se ridice deasupra lui.

Destinul e mereu prezent în preajma fiecăruia.

Petre Sălcudeanu (8 septembrie 1930 – 6 noiembrie 2005)
Apa care tace (1984)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


copilaria

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.